Çevirce Video  /  Basa sunda  /  

FEDUK - Хлопья летят наверх Rusia Lirik & Basa sunda Tarjamahan

12 İzlenme

FEDUK - Хлопья летят наверх Rusia Lirik & Basa sunda Tarjamahan




Feduk one love, yeah, ee
- Feduk hiji asih, hehehehe, ee
Feduk one love
- Feduk hiji cinta

Откуда ты тут взяла-ась?
- Dimana teu anjeun meunang ti dieu?
Классные шортики — бывшие джинсы Levi's
- Kolor Cool — jeans urut Levi sacara
Простой макияж
- Basajan makeup
Пахнешь, как первый ландыш, тебя не буду срыва-ать
- Anjeun bau kawas lily munggaran lebak, kuring moal megatkeun anjeun
Откуда ты тут взяла-ась? Оу
- Dimana teu anjeun meunang ti dieu? Aww
Пахнешь, как первый ландыш, тебя не буду срыва-ать
- Anjeun bau kawas lily munggaran lebak, kuring moal megatkeun anjeun
Подумал о тебе — и пошёл снег
- Teu sangka ngeunaan anjeun — jeung dimimitian snowing
Холода нас греют: ближе к семье
- Tiis warms kami: ngadeukeutan ka kulawarga
Всюду суета эта, где нас нет
- Fuss ieu madhab, di mana we teu
Новые текста, но не о тебе
- Teks anyar, tapi teu ngeunaan anjeun

Хлопья летят наверх, всюду магия и свет
- Flakes nu ngalayang nepi, magic jeung cahaya madhab
Ты чё тут одна? Привет. Пойдём на парад планет
- Naon anu anjeun lakukeun di dieu sorangan? Halo. Hayu urang ka parade planét
Я дам тебе тёплый шарф: там в космосе холода
- Abdi gé méré anjeun sal haneut: éta tiis kaluar aya di rohangan
И мы встречаем рассвет, укутавшись в облака-а
- Jeung urang papanggih subuh dibungkus dina awan-jeung
О-хо, э-хэ-э-э-э-э
- Î è, â ì, ÿ â, î, ñ é
О-о, о-хо, о-о-хо
- Oh-oh, oh-ho, oh-oh-ho
Хлопья летят наверх, всюду магия и свет
- Flakes nu ngalayang nepi, magic jeung cahaya madhab
Ты чё тут одна? Привет. Пойдём на парад планет
- Naon anu anjeun lakukeun di dieu sorangan? Halo. Hayu urang ka parade planét
Я дам тебе тёплый шарф: там в космосе холода
- Abdi gé méré anjeun sal haneut: éta tiis kaluar aya di rohangan
И мы встречаем рассвет, укутавшись в облака-а
- Jeung urang papanggih subuh dibungkus dina awan-jeung
О-хо, о-ох, о-хо, о-ох
- Oh-ho, oh-oh, oh-ho, oh-oh
О-хо, о-хо-хо
- Oh-ho, oh-ho-ho

Новая эра любви
- A era anyar sunda
Новая жизнь, выбери ты
- A kahirupan anyar, milih anjeun
Что-то родное до боли, но мы не знакомы
- Hal pituin nyeri, tapi urang teu wawuh
Хочу целовать тебя снова и снова
- Kuring hayang cium deui jeung deui
Эти уютные дни
- Ieu poé cozy
Падают хлопья — и с ними мы
- Flakes digolongkeun - jeung sareng maranehna we
Медленно тают, как наш поцелуй
- Lalaunan lebur jauh kawas nyium urang
Медленно тают все наши мечты-ы
- Sadaya ngimpi urang nu lalaunan lebur jauh

Э-е, э-е
- Saya: ooh jadi kita pernah kenalan ya
Хлопья летят наверх, всюду магия и свет
- flakes nu ngalayang nepi, magic jeung cahaya madhab
Ты чё тут одна? Привет. Пойдём на парад планет
- Naon anu anjeun lakukeun di dieu sorangan? Halo. Hayu urang ka parade planét
Я дам тебе тёплый шарф: там в космосе холода
- Abdi gé méré anjeun sal haneut: éta tiis kaluar aya di rohangan
И мы встречаем рассвет, укутавшись в облака-а
- Jeung urang papanggih subuh dibungkus dina awan-jeung
О-хо, э-хэ-э-э-э-э
- Î è, â ì, ÿ â, î, ñ é
О-хо (о-хо), о-хо (о-хо)
- Oh-ho (oh-ho), oh-ho (oh-ho)
О-хо, о-о-о
- Oh-ho, oh-oh-oh
Э-эй
- Hey

Откуда ты тут взяла-ась?
- Dimana teu anjeun meunang ti dieu?
Paylaş:
Kategori
Basa sunda
Etiketler
FEDUK
FEDUK - Хлопья летят наверх Rusia Lirik & Basa sunda Tarjamahan
https://cevirce.video/watch.php?vid=b14a3e367
Published
https://cevirce.video/uploads/thumbs/b14a3e367-1.jpg
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.